![]() |
Widzialam Go wczoraj!![]() Dziewczyny tez Go widzialy, Ale powiedzialy ze jest brzydki! Nieprawda On nie jest brzydki! A wogule co One moga wiedziec! ![]() Mowily ze niemam gusty, Ta tylko zeby one mialy! Ja niewiem ze istnieja jeszcze takie osoby! A nie pomyslaly o tym, Ze moglo byc mi bardzo przykro! ![]() Miala go zobaczyc Justysia, Ale sie ulotnil. ![]() Wczoraj byla zwala z palami ![]() heh! Psy spisaly: Litwina, 2 sopociakow i babiarza! Nie da sie tego opisac! Trzebabylo przy tym byc! ![]() |
|
Tak napisali inni: |
06.10.2005 :: 11:05 :: ahc14.internetdsl.tpnet.pl sasa fajny blogus jest taki.............orginalnydaj mi tez komenta www.bembojan.blog.onet.pl |
08.04.2005 :: 19:06 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadziolinka Ja bym wam dala kochac sie w Zielonym!![]() |
08.04.2005 :: 16:38 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl pati no zielony jest przystojny nawet kiedys sie w nim kochałam i kalis..Ale juz nie |
08.04.2005 :: 14:21 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Justysia Slonko tak jak w Małym Ksieciu...,,Dla calego swiata mozesz byc Nikim... Dla Kogos mozesz byc calym swiatem' Wiec nie przejmuj sie tym co mowia dziewczyny.... I co mowila inni.... Kochasz to kochaj.... I nie zwracaj uwagi na innych... Niech One lepiej popatrza na siebie... ********* HeH wczorajszy dzionek :D Dobry byl.... A ta peknieta kurtka to juz wogle =] Ful Wypas.... Pamietaj ze zawsze mozesz na mnie liczyc =] |
08.04.2005 :: 13:00 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl aniusia Nom bk jak ich spisali![]() a moje wrazenia bylo pirwszym wrazeniem... Zielony jak dla mnie jest brzydki... Ale kazdy ma innego gusta ![]() Wiec nie przejmuj sie nami dziewczynami=] moj wybranek tez jest brzydki...znaczy byly wybranek... Ale pamietaj... To co niewidoczne dla oczu jest najwazniejsze!!! |
Talk.pl :: Wróć |