Dzis spooko dzionek... Bylysmy na oruni,a nie w szkolce... Ja, Pati M., Ania L. i Paula ... Pozniej wycieczka do Maciusia... Nom powariowalysmy troszkem... Pozniej na dworek, bitwa ze szlauchem... I znowu u Maciusia... Ale to juz gorsze opowiesci,nie dla dzieci... heh Pozdro dla Maciusia, Pati M., Andzika, Pauli, Mateusz Heh fajnom |
|
Tak napisali inni: |
15.04.2005 :: 13:34 :: rtr.straszyn.jpk.pl madzia widze ze fajny dzionek ale ja tez nie narzekam - pozdro :* |
14.04.2005 :: 17:58 :: ahn110.internetdsl.tpnet.pl ...JuStySia... Na mnie juz w tej notce nie ma :(Nawet pozdrowionek :( Esh...Slonko kocham Cie :* Jutro wbijam do Ciebie? Powyglupiamy sie? Ps. Mam cos dla Ciebie kochanie moje :* |
14.04.2005 :: 16:37 :: age7.neoplus.adsl.tpnet.pl daga jesteś na mnie obrażona????pewnie myślisz,że to jak zwykle moja wina niem...super.... |
14.04.2005 :: 15:37 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl tu ANIUSIA no to masz wstawilam Ci ta muze... TRoszki slabo odbiera ale chyba lepszej nie znjadziesz:/ dziex za pozdro.. Nom fajnoe bylo |
Talk.pl :: Wróć |