![]() |
Fajny dzionek byl wczoraj... hehe!!!!!!!!!!!!!!!!! Na poczadku zapowiadala sie nuda... Ale gdy tylko wkroczyla (Niunia-ktora serdecznie pozdrawiam)... Zaczelo sie dziac... Oczywiscie byly i byli tam tez: Asia(Gilus),Mati(Mily),Tymon(Tybel), Marcin(Pigulka),David(Diabel), Adrian(Kupcowy),JUSTYSIA(JUCHUS), Marta(Nieznam),Nata(Redi),Ania(Tyka), Maciek(Baczul) i wiele innych osob, ale niechce mi sie pisac, ale pozdro dla nich ![]() Poszlismy nad rzeke ![]() Zaczela sie bitwa( ![]() ![]() I bylysmy cale brudne, ale to nic ![]() Heh...Nom i wesolutko bylo ![]() Pozniej do Pizzeri ![]() Nom nawet spox bylo ![]() Pozniej znowu nad rzeczke ![]() Tam Tymon sie wrombal do niej ![]() Jaja z niego byly!!! Wogule zaczelysmy chlopakom zabierac paski... Ale na tym sie nie skonczylo... Heh...Pozniej ja i Juchus poszlysmy ![]() Fajno Juchus bylo com niem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale myslalam duzo o Zielonym ![]() Jutro Niedziela i moze Go zobacze, a moze nawet poznam ![]() Jesli Juchuska bedzie w stanie ![]() ![]() ![]() |
|
Tak napisali inni: |
24.04.2005 :: 17:27 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl patuska!!!!!!!! A mnie tam nie było![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
16.04.2005 :: 23:15 :: mail.rotmanka.pl No kozacko było Daguż dziękuje za pozdro i nawzajem..kidy powtórka ? |
16.04.2005 :: 22:36 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl Juchus..... Bylo zajefajnie Szloneczko :*Napewno to powtorzymy :* Dobrze ze nie bylo.... wiesz kogo :P Nom nie smutaj juz z powodu greena :( Jak bede w stanie :D To napewno poznasz :*I love You :* |
16.04.2005 :: 18:53 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A>L Chociaz wy mieliscie zajebisty wieczor:/Tez mialysmy isc ale huj... pa |
Talk.pl :: Wróć |