![]() |
Dziś niedziela!!! Dowiedziałam sie jak ma Zielony naimie ![]() Karol-piekne czysz nie ![]() Dziewczyny nie trudzcie sie, ja i tak z tych waszych zalosnych, slow sobie nic nie robie, nie myslcie, ze zaraz was bede na kolanach przepraszala, O nie, moje drogie ![]() Mysloicie ze tym jakims smakim grozeniem cos zdzialacie! Nie!!! Lepiej pomyslcie kto tu jest naprawde falszywy ![]() Pozdrawiam Cie: :*Justysiu(JUCHUSIU) :*PatiW.(DRAPU-DRAPU) :*Klaudusie(Duśke) :*Karolka(ZIELONEGO) :*Marysie(MAJE) :*i wszystkich tych,ktorych kocham, ale zapomnialam napisac(sorciuski)!! |
|
Tak napisali inni: |
26.04.2005 :: 14:34 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Niewazne! Nie moge udzielac wiadomości na pytania które mogłyby ujawnić osobowość tej osoby pozdro ![]() |
26.04.2005 :: 10:48 :: agh15.neoplus.adsl.tpnet.pl ????????????/ kim jest ANGEL?????? |
26.04.2005 :: 09:43 :: rtr.straszyn.jpk.pl Angel Bardzo fajny blog...Gratuluje ze wiesz ja ma na imie twój skryty wielbiciel ![]() ![]() |
25.04.2005 :: 13:38 :: aev173.neoplus.adsl.tpnet.pl patuska ej daga a ja niechce bycdrapu drapu jestesm,y z kalisiem z toba:) |
24.04.2005 :: 22:06 :: 195.136.67.222 Tamiczka Siemanko :D Spoko bloguś ;) Zapraszam czasem do mnie na www.tamika_ma_bzika.hwdp.pl Aha i i nie zapomnij w komciu napisac adresu twojego bloga, to czasem tu jeszcze wpadne :P I wpisz się do księgi gości, jeśli Cię tam jeszcze nie ma. papatki :**** |
24.04.2005 :: 21:54 :: afg159.neoplus.adsl.tpnet.pl KlauDIA esh..dagoś niemartw sie nimi,jestem z tobą choć byc może niechcesz,mojej pomocy,sama niewiem,ale ty wiedz że ja cie bezwzględu na wszystko kocham...i nawet najgorsze słowa tego niezniszczą. |
24.04.2005 :: 21:37 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L ty no fajnie masz Daga![]() czy ktos cie straszy:/ no na kolanach to bys nikogo oprocz jednej osoby nie przeprosila.... Ty chyba nie wiesz o co tak naprawde chodzi...:/ Ale ok.... Aha noi jeszcze nic ci nie gadalysmy wiec słow nie mamy zalosnych ![]() Kto jest falszywy to jest...zostaw to dla siebie... jak nas wysluchasz moze zrozumiesz... nara |
24.04.2005 :: 20:41 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl ...JuStySia... I bardzo dobrze Szloneczko :*Świat sie na nich nie konczy :* I ja zawsze stane po Twojej stronie :* |
Talk.pl :: Wróć |