TEŚCIK 1.Jak ma naimie moja miłość? 2.Wymień 5 osób(+1 osoba[6])które kocham! 3.Jak ma naimię mój ulubiony ksiądz?? 4.Jaki lubię kolorek? 5.Jakiego koloru bede miała pokuj? 6.Czy ostatnio miałam sie z kimś spotkać(z kim)?? 7.Kogo nienawidze ponad wszystko?? 8.Moje ulubione zwierze? 9.Co dnia 25.04.05r. powiedział do mnie Babiarz? 10.Jakie są moje zainteresowania(podaj nm.3)? Odpowiedzi na gg wraz z adresem swojego bloga ale mozecie skomciowac moj tekst oczywiście tresc komentazy nie moze zawierac odpowiedzi! I miejsce-20 komentarzy i słodziudki gifik! II miejsce-15 komentarzy. III miejsce-10 komentarzy. |
|
Tak napisali inni: |
04.05.2005 :: 19:04 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl wiem ja wiem kim są kropeczki:D |
03.05.2005 :: 17:13 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl J.D LoL...Ty bez podpisu dobrze sie czujesz? Wiesz to chyba z Twoim wygladem jest cos nie tak... Pomysl jesli potrafisz.;] Moge Cie tego nauczyc... Choc nie wiem czy rodziece Cie obdazyli ta zdolnoscia.. Bo jak narazie nie widzem ;] CIekawe ile za Ciebie zaplacili gdy CIe kupowali? Moze to jeszcz im zaplacili zeby tylko Cie wzieli.. Esh... Ty a moze robili Cie przez karte telefonicznom? I zabraklo kredytow? Czo? Esh.. Jakie dzieci sie rodza teraz na tym siwecie... Moze podzielisz sie z nami Twoim klopotem czo? A ja podziekuje swojej mamusi ze jestem jaka jestem :* Bo patrzac na Ciebie to az mi sie robi zal Twoich rodzicow... Wiesz... Ale moga zadryndac pod niebieska linie... I tam jakas... Pewnie bardzo chetnie im pomoga... Zniszczyc Ciebie... Lol... A w przedszkolu (jesli tam byles/as..) Nie uczyli CIe ze sie podpisuje? Esh...no tak... Pewnie wtedy miales biegunke i siedziales w kibelku... Psyklo mi :( BIedactwo.... Dagus pozdro 4 You :* |
30.04.2005 :: 21:06 :: host-ip194-90.crowley.pl ... kurwa ty myslisz ze ktos cie kiedys pokocha to sie myslisz - to co robisz jest zalosne robisz z siebie ofiare - moze nia jestes jebana suko wez schudnij i wyjmij te silikony bo juz nie moge na ciebie patrzec fuuuuuu czemu taki ktos sie wogole urodzil -zalosne - rtodzice sie nie postarali :P |
29.04.2005 :: 15:07 :: aga238.neoplus.adsl.tpnet.pl a ja mam 3:Pchyba narazie,to niezbyt zadowalające miejsce,ale przynajmniej na podium:Pblablabla,dagos pisz nowe nocie, big kisss for you!!!!!!!!!!!pozdroffka |
29.04.2005 :: 15:01 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl patuska!!!!!!!! a ja juz odpowiedziałam i narazie mam 1.miejsce:):):):):P:P:P:P:P:P |
26.04.2005 :: 21:17 :: afz217.neoplus.adsl.tpnet.pl słonko masz wszytskie odpowiedzi na gg,a mojego bloga ci nie bedepodawac bo sama znasz,buziaczki:* |
26.04.2005 :: 20:47 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L No to napisalam Ci na gg i ciekawe na jakie miejsce sie wpisze |
26.04.2005 :: 20:45 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl justysia 1.-Karol2.-Justysia -Pati -Majcia -Kladuie -Green :* 3.Marek 4.ZIELONY 5.ZIELONy 6.Tak. z kolega poznanym na epulsie 7.Magdy 8.Pieski? 9.nie krec kierownica :D 10. chlopacy...muzyka...zwierzeta =] www.ju...a znasz sama :* |
Talk.pl :: Wróć |