![]() |
Hey!!!!......................................... ................................................ Wiem już dosc sporo rzeczy o Zielonym(Karolu)... Nawet dzis do Niego dzwonilam................... LOL............................................. Fajnie com nie ![]() A tak sobiem siedziealam u Klaudii.............. Pozdro 4 all.................................... KOFFAM CIE KAROLKU!!!!!!........................ |
|
Tak napisali inni: |
11.05.2005 :: 18:29 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl patuska Hey..........dagusia moze poznasz zielonego rodzicow ale b/k bedzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja jade na wycieczke z twoja klasa ![]() ![]() ale bez ciebie bedzie smutno ![]() ![]() ![]() koffam cie ![]() ![]() |
08.05.2005 :: 21:40 :: agb229.neoplus.adsl.tpnet.pl *:klAUdEK:* hej dagu¶.......nie przejmuj siem nim:(znajadziesz kogo¶ innego,lepszego,jego zachowanie ¶wiadczy,że jest niedojrzałym bachorem i nie powinnas marnować na niego czasu,nie jest Ciebie wart!!!i dobrze o tym wiesz:(a ta jego girl wcale nie jest m±drzejsza od niego:> tak samo stuknięta idiotka!!!!!!!!!!niezwracaj uwagi ani nieprzejmuj siem ni±!!!!oni wszyscy s± jacy¶ walnięci!!!!!!!jestem z Tob± zawsze dagu¶,wiesz o tym buziaczki:*:*niemysl więcej o tym..... |
07.05.2005 :: 13:30 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Daga To wejdz na www.ilovegreen.blog.onet.pl![]() |
07.05.2005 :: 09:43 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl ...:::Justysia: Chcem new notke! |
04.05.2005 :: 18:57 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl aniusia Wiesz....tak jak Ci dzisiaj pisalam...Cieszem siem z Twojego szczescia. Myslalam ze to jest nie realne a jednak ![]() To dopsze ze wreszcie znalazlas tego KaRoLkA ![]() ![]() pozdro 4you! |
04.05.2005 :: 18:25 :: aev106.neoplus.adsl.tpnet.pl esh...nom bk była,tio ja musiałam do niego zadryndać..i gadać jak to moja psiapsióła się w nim zabujała esh....miał zajebiszty głos..ja nic nie mówię..LOL..nie no spoko karolek:):)niem Dagosz.. trza tylko jeszcze Ciebie z nim szpotkać i już będzie gucio:D:D najlepiej w niedziele albo czo¶ jeżeli zadzwonI W OGÓLE...hehe a jak nie to znowu do niego zadryndamy..nima mocnych będzie twój:)na stówe...BIG kiss for you:*pozdroffki;] |
03.05.2005 :: 17:14 :: ahn108.internetdsl.tpnet.pl ...JuStySia... I czo I czo? |
01.05.2005 :: 18:08 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl A.L I co?? |
Talk.pl :: Wróć |