![]() |
Esh... Zapomniałam o moim koffanym blogu ![]() Ale zmieniłam szablon... I postaram siem pokombinować ![]() Jak narazie to siem strasznie nudze.. Ania pojechała do rodzinki do Kraśniczka... Byłam ją odwieść na dworzec z Pawłem... ![]() Jak ja nie lubie pożegnań ![]() Esh...strasznie tęsknie choć nie ma Jej Dopiero niecały dzionek ![]() No cóż teraz nuda na maxa... Ale jak przyjedzie to poszalejemy... Jak narazie to trzeba z Matalią zamulać ![]() Esh...Chyba że napisze do Bartusia... I pójde z nim na spacerek... Ale i tak zamooła będzie ![]() Nikogo nie ma... Dziś miałam jechać nad jeziorko z Kasią... Ale jej mama musiała iść do warsztatu... I nie jechaliśmy... Esh...NOODAAAAAAA!!!!!!!! POZDRO 4 ALL :*:*:*:* |
|
Tak napisali inni: |
30.07.2005 :: 21:39 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia...4U Niom![]() ![]() |
29.07.2005 :: 21:10 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl AnDzia Nie dziw sie ze tu nikt nie wpada bo nikt nie wie ze jeszcze istnieje ten blodżek![]() bo wiesz masz teraz mynewlifea ![]() |
28.07.2005 :: 14:06 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl AndZiA No ale ja jusz wróciłam![]() ![]() ![]() ![]() Fajna nota ![]() |
15.07.2005 :: 20:21 :: atl85.internetdsl.tpnet.pl Dadzia Esh...ten blog też istnieje..czy ktoś tu komentuje :/![]() |
Talk.pl :: Wróć |